PAPIRNATE VREĆICE

U našem asortimanu imamo 2 vrste papirnatih vrećica: papirnate vrećice s ručkom i papirnate vrećice bez ručke.

Papirnate vrećice bez ručke

(poznatije kao škarnicli ili škartoce) su vrećice koje susrećemo u pekarama, slastičarnicama i prodavaonicama. Kao običan kupac peciva ili kruha, najčešće ne obraćamo pažnju na vrećicu – dok god je ona kvalitetna i zadržava masnoću. No onog momenta kad nam prsti budu masni i zamažemo svoju najdražu majicu, primijetit ćemo amabalažu u kojoj smo dobili naš pekarski proizvod. Zato mi nudimo papirnate vrećice od original i kvalitetnog smeđeg i bijelog natrona 40 gr koji je certificiran za direktan dodir s hranom i na koje vaši kupci neće imati prigovora. Na sve vrećice postoji mogućnost tiska do 2 boje.

Osim u pekarama, iste vrećice koriste se i u prodavaonicama i suvenirnicama. Zato smo napravili posebnu papirnatu vrećicu za pakiranje suvenira s posebnim tiskom – „Vrećka by IR-GO o kojoj više možete saznati klikom na link.  

Pakiranje: kg ili kom


Papirnate vrećice s ručkom

Dolaze u dvije opcije: s ravnom ručkom i s pletenom ručkom.

Standardne boje su bijela i smeđa i proizvode se iz natrona 70-100 gr, ovisno o veličini – kojih ima toliko da ih ovdje nećemo nabrajati. Uz poseban zahtjev možemo ponuditi i druge boje: plava, crvena, roza, narančasta, zelena, žuta, srebrna, zlatna, crna… – samo nam pošaljite upit!

Tisak je izvediv do 6 boja a pakiranje je u komadima.