O nama

IR-GO d.o.o. je obiteljska firma koja već 29 godina posluje na tržištu papira i papirne konfekcije. Sestra i brat su davnih dana odlučili zajedno krenuti u posao, a djeca su se pridružila kasnije – kako to obično i ide. Mali smo ali složni – a time i brzi i fleksibilni.

Nakon toliko godina iskustva, dovoljno smo se specijalizirali u preradi papira te proizvodnji papirnih proizvoda da već na opip znamo prepoznati vrstu papira i gramaturu.

Usudimo se reći da smo među najboljima u prematanju i rezanju iz role u rolu te rezanju iz role u arak ili iz arka u arak. Nema s čim se nismo susreli – od mokrih rola do oštećenih hilzni. S ponosom možemo reći da kod takvih rola imamo visoki postotak uspješnosti spašavanja papira.

Osim pružanja usluge prerade papira, nudimo i razne papirnate proizvode: omotni papir u roli ili arku (natron, klobučni, masnonepropusni papir, mesarski papir s folijom, SC, roto, papir za pečenje i papir za zaštitu kod lakiranja) te papirnate vrećice s ručkom i bez ručke (škarnicli, škartoce). Uz papirnate, nudimo i plastične vrećice za trgovine. Ukratko, pokrivamo dobar dio asortimana za pakiranje za prodavaonice, suvenirnice, pekare i mesnice.

Uveli smo i dva nova proizvoda: masnonepropusni papir i poseban papir u roli za zaštitu kod lakiranja.

Ako tražite pouzdanog partnera koji će vas dočekati sa smiješkom i uvijek vam rado pomoći da odaberete najbolji proizvod za svoje potrebe, slobodno nas kontaktirajte – jer mi imamo pravu mjeru za papir!