NATRON OMOTNI PAPIR

Natron (Kraft) papir je papir za pakiranje koji se najviše koristi u industriji za pakiranje i zaštitu proizvoda. Kreće se u raznim gramaturama, a mi u standardnoj ponudi imamo tanki smeđi natron 35-45 gr te deblji od 70/80/85/90/100/110/120/140 gr.

Natron je kao vrsta papira čvrst, otporan i fleksibilan, zato je odličan za pakiranje i zaštitu proizvoda kao i za (flexo) tisak. Može biti rebrasti (ne valoviti) ili „glatki“ (odnosno bez tiskanih rebrica).

Tanki smeđi natron 35-45 gr

Inače se koristi za izradu papirnatih vrećica te podložaka u restoranima, no idealan je i za umatanje poklona ili manjih paketa – pogotovo zbog svoje prirodne eko smeđe boje. Također se može koristiti i za zamatanje u prehrambenoj industriji.

NOVO! Wrap Me In Style! – personalizirani tanki omotni papir s tiskom

Deblji natron 70-140 gr

Najviše se pronalazi u industriji za zamatanje paketa, kao zaštita proizvoda, za tisak ili kod izrade vrećica s ručkom. Čak se koristi i kao zaštita kod bojanja i lakiranja. No ima i maštovitih pojedinaca koji isti koriste za izradu rokovnika i planera, scenografije, za crtanje, izradu predložaka za šivanje, kao podlogu iza stakla u kuhinji…

Kad je mašta u pitanju, sve je moguće!

Većina smeđeg natrona iz naše ponude je 100% reciklaža – čime pomažete očuvanju okoliša. No vjerujte nam, kvaliteta papira nije narušena zato što se radi o recikliranom natronu. Zapravo, ne morate nam vjerovati – kontaktirajte nas i zatražite uzorak. 

Nudimo natron u roli ili jumbo roli i natron u arcima. Standardne dimenzije araka su: 88x126cm ili 70x100cm, sve ostale dimenzije dostupne na upit. Standardne role koje uvijek imamo spremne na skladištu su 85-90gr/90-100cm po 35 kg ali, naravno, sve ostale dimenzije i gramature možemo izraditi po narudžbi.

Pakiranje: kg ili kom